Blogroll

2020. augusztus 27., csütörtök

Fontos információ az iskolakezdésről!

Tisztelt Szülők!

Az iskolánkban zajló építkezés miatt az alsó tagozatos osztályok oktatása konténerteremben, valamint a technika teremben történik majd. 
Ehhez kapcsolódóan az alábbi helyzet állt elő: A konténerek szerelése, bekötése (vizesblokk, villany) elhúzódik. Emiatt az iskolánk 168 tanulója számára nincs biztosítva a megfelelő mosdóhasználat. Ezért kérjük, hogy a felső tagozatos tanulók – amennyiben megoldható – szerdán, csütörtökön és pénteken a 3. tanóra után (10 óra 40 perc) menjenek haza. Az alsó tagozatos tanulóknak órarend szerinti órákat próbálunk tartani, viszont csak a csarnok 1 női és 1 férfi mosdóját tudják használni. 
 Amennyiben a családnak lehetősége van arra, hogy ezeken a napokon ebéd után haza tudja vinni gyermekét, kérjük tegye meg! Az itt maradó tanulók számára felügyeletet biztosítunk. Az étkezés alsó tagozaton szeptember 2-től, szerdától, felső tagozaton csak szeptember 7-től, hétfőtől lesz.
 Parkolás: Mivel az építési terület, valamint a pályán lévő konténerek nagy helyet foglalnak el az iskolánk udvarából, ezért gépjárművel tilos az iskola területére bejönni. A helyi tanulóktól kérjük, hogy a gyalogos közlekedést részesítsék előnyben! 
Nyilatkozat: Szeptember elsején a szülőknek nyilatkozni kell arról, hogy az elmúlt időszakban
 • voltak-e külföldön az elmúlt 2 hétben,
 • gyermek volt-e lázas, fájt-e a torka, köhögött-e? 
Amennyiben igen, csak orvosi igazolással térhet vissza az iskolai közösségbe. 
Rajz-technika felszerelés: A technika és rajz tantárgyak higiéniájának biztosítása érdekében a beszedendő összeget 1000 forintra csökkentjük. Viszont minden tanulónak kérjük, hogy szerezzenek be 12 színű színes ceruzát és filctollat, ollót. Felső tagozatban ezen kívül körzőt és vonalzót.

 Jilkné Ferencz Edit intézményvezető 

 Penc, 2020. augusztus 27.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.